Random stuff

Nu mă pricep la fotbal, dar îmi permit niște concluzii, după ce-am văzut cu Franța, Italia și azi Olanda. Echipa noastră are jucători buni, uneori chiar foarte buni. Îmi place de Mutu, de Tamaș, de Contra. Chivu e varză, mi-l voi aminti în meciul cu Franța când după o ratare penibilă, s-a întors în vânt și și-a aranjat șuvița. Jucător-model. Jucătorii noștri sunt scunzi. Prea scunzi, și mici așa, ca niște copii. Doi mai înalți au față de țânci și se vede oarecum că sunt la primul campionat european. Jucătorii sunt neîngrijiți (nu se bărbieresc). Bănel săracu’ aleargă dar le mai dă cu stângu-n-dreptu’. Oricum, pe ansamblu, cu Italia și Olanda au fost două meciuri frumoase. Păcat că se joacă pe goluri.

În altă ordine de idei, ecuația zilei de astăzi este: 74/100*10 = 4 (și nu 7,4 cum s-ar aștepta unii). La noi în poli, la unele materii electronice, aritmetica atinge culmi nebănuite.

De notat faptul că scriu din contul meu de pe uberVU și sunt uber fericit (mulțumesc Mihai pentru invitație). Din păcate nu voi ajunge vara asta să-mi bag nasul în codul lor.

Cam atât. Hai România înapoi acasă, hai uberVU, hai PP, hoo știm-noi-cine!

PS: la RSoC se anunță finaliștii

PS2: AZI se descarcă Firefox 3 pentru recordul de 1 milion! Ai descărcat FF3?


One Response to “Random stuff”

  1. Vlad Dogaru    Fotbalul ca fotbalul, dar electronica e o ruşine. Şi nu cred că avem ce ascunde, că doar se ştie cine ţine cursul şi mai ales seminarul. Glorii apuse demult, frustraţi, nesimţiţi — o pată pe Politehnică… una din multele pete…

    Asigură-te că dai feedback şi vezi că ai o greşeală gramaticală (“noştrii” dacă nu mă înşel).

Leave a Reply