Nu te lăsa păcălit

Sunt acele momente în care te apuci de o temă la spârc (sau SPRC) și mpirun refuză să ruleze local… instalezi dezinstalezi mpich, openmpi-bin, mpich2, lam-runtime, merge nu merge, renunți. Apoi încerci să compilezi scheletul temei trei la cepele (sau CPL) și wtf-uiești întrebându-te de ce zice method not found, până când descoperi că aveai în CLASSPATH calea către clasele din tema doi, care normal că nu implementau cgen whatever.

Sunt momente când vrei puțin aer curat, conduci o mătușă la troleu apoi dai pe la Așchiuță și te întorci cu iaurt, cornuri cu ciocolată și pernițe viva. Și te bucuri ca un nemâncat.

Sunt momente când alergi și țipi în ploaie în piața victoriei pe la 23:35 pentru că nu mai ai metrou de Grivița și totuși e aer proaspăt și parcă ești high.

Sunt momente când te bucuri de apoi asculți până la epuizare o melodie, gen. Sau sunt momente când nu știi ce să faci, nimic nu merge, scrii aiureli pe twitter sau faci pe poetul pe blog.

Noroc că acele momente trec, noroc că tu rămâi, noroc că ești, minune că sunt.

PS: titlul e de la AG Weinberger.

PS2: dacă te așteptai la un mesaj legat de politică, având în vedere titlul, bad luck. Vezi PS1. Oricum, du-te mâine la vot.


Leave a Reply